20241007 parking O Forty 7 20 oktober Tekengebied 1

Nu we de laatste rechte lijn ingaan van de bouw van de tweede fase van O-Forty, wijzigt de inrit van de parking. Hierbij geven we graag de geplande wijzigingen weer:

Tussen maandag 7/10 en zondag 20/10

  • Ondergronds verkeer: Het verkeer voor ondergronds parkeren zal gebruik moeten maken van de finale, nieuwe inrit (gedeelde inrit met Advionics) om zo via de nieuwe ondergrondse ingang de bestaande ondergrondse parking te bereiken.
  • Bovengronds verkeer en laden Boostcharge: Het verkeer blijft het ‘oude, huidige’ traject en ingang volgen via de tijdelijke asfaltweg voor bovengronds parkeren.

--> Uitrijden blijft enkel toegestaan via afrit Oostkamp (zoals nu reeds werkzaam is).

Vanaf maandag 21/10*

  • Ondergronds verkeer maakt gebruik van de finale, nieuwe inrit (gedeelde inrit met Advionics) om zo via beide ondergronds ingangen de ondergrondse parking te bereiken.
  • Bovengronds verkeer maakt gebruik van de finale, nieuwe inrit (gedeelde inrit met Advionics) om zo de bovengrondse parking en Boostcharge te bereiken.

--> Uitrijden is mogelijk via beide uitritten.

Dit is de definitieve, finale verkeerscirculatie op de O-forty site.

* Bovenstaande planning is onder voorbehoud van onvoorzienbare omstandigheden. Wijzigingen worden steeds tijdig en enkel via Global Estate Group gecommuniceerd.